Professionalisering Almere City Run door samenwerking met 24Coms

Persbericht

Almere, 13 mei 2016

 

Op zondag 12 juni vindt de zevende editie van het leukste hardloopevent van Flevoland plaats. Organisator van de Almere City Run, sports marketing bureau 20Knots, werkt verder aan de ambitie om een professioneel en duurzaam loopevenement in Almere te organiseren. Innovatie in communicatie en actueel informeren maakt deel uit van deze ambitie. Dit jaar is 24COMS naamdrager van de 7km. De Almere City Run 2016 is het tweede lopersevenement waarbij 20Knots en 24COMS samenwerken om deelnemers en toeschouwers direct op hun mobiel te informeren.

Ingrid Timmer, voorzitter Almere City Run: “24COMS sluit perfect aan bij onze wensen voor communicatie en veiligheid. Door deze innovatieve technologie is het mogelijk om via de app alle betrokkenen; deelnemers, toeschouwers, organisatie en veiligheidsdiensten te informeren. Als organisatie kunnen wij zo iets unieks en extra’s toevoegen aan de beleving van de Almere City Run voor deelnemers en toeschouwers. Met posts kunnen wij iedereen voorzien van de laatste informatie over parcours, parkeren, openbaar vervoer etc. Door gebruik te maken van het 24COMS communicatie- en informatieplatform kunnen wij voor, tijdens en na afloop van de iedereen op hun smartphones informeren en motiveren. En daarnaast kunnen we als organisatie sneller, beter en veiliger werken. Ook de interactie met veiligheidsdiensten als ambulance en politie wordt door 24COMS sneller en directer, dus beter.”

Om ACR informatie direct op een mobiel te ontvangen en om tijdens de ACR deelnemers te kunnen volgen tijdens hun prestatie kan de 24COMS app gratis gedownload worden in de App- en Playstore. Registreer met een mailadres en een zelf gekozen wachtwoord daarna moet de groepscode acr2016 geselecteerd worden.


Deel deze pagina