DC Klinieken wederom partner Almere City Run

Persbericht,

 

Almere, 19 mei 2015

 

Net als vorig jaar is DC Klinieken partner van de Almere City Run die op 14 juni 2015 plaatsvindt. Dit wordt het tweede jaar dat DC klinieken zich verbindt aan een van de leukste lopen van Nederland. Dit jaar is DC Klinieken naamdrager van de 14km.

 

DC Klinieken is een landelijke zorgorganisatie dat zich onderscheid binnen een aantal specialismen, zoals dermatologie, pijnbestrijding en maag- en darmonderzoeken. De patiënten kiezen voor DC Klinieken voor hoogwaardige zorg en korte wachttijden. Anneke Snelder, operationeel directeur van DC Klinieken:‘Gezondheid en een gezonde levensstijl zijn zeer belangrijk voor ons. Als zorgorganisatie streven wij niet alleen naar een gezonde levensstijl voor onze medewerkers, maar ook voor onze patiënten en verwijzers’.

 

Dit jaar zijn er diverse verbeteringen in het parcours aangebracht en daarnaast zijn de starttijden verandert ten opzichte van andere jaar. Reden hiervoor is dat de lopers van de langste afstand nu vrij dicht op de andere afstanden finishen en daardoor op meer support langs de route en op de Esplanade kunnen rekenen.

 

De Almere City Run wordt in samenwerking met sports marketingbureau 20Knots Running uit Nieuw-Vennep georganiseerd.


Deel deze pagina