Stealth

Verbeter je prestatie met behulp van sportvoeding
Het lopen van een marathon eist veel van je lichaam. Sportvoeding kan een belangrijke rol spelen bij het verbeteren van je prestaties. Gerben de Groot van Onlinesportvoeding.nl geeft een aantal essentiële tips.

Vooraf koolhydraten stapelen
“Bij een langdurige inspanning heeft het lichaam extra energie nodig. Koolhydraten en vetten zijn de belangrijkste energiebronnen. De vetten heeft bijna iedereen wel voldoende, maar koolhydraten moeten op tijd ingenomen worden”, legt de Groot uit. Dat kan met Stealth Energy poeder mixStealth Energy poeder mix (Carbo Loader). Erg handig is dat dit product in een neutrale smaak beschikbaar is, waardoor het bijvoorbeeld in een pastamaaltijd verwerkt kan worden. De Groot: “Een portie levert evenveel koolhydraten als vijf sneetjes brood of 440 gram gekookte pasta. Dit voorkomt dat je extreem veel moet eten vooraf.”

Tijdens het lopen
Een goede vochtbalans noemt de Groot cruciaal: “Genoeg drinken is essentieel tijdens het lopen. Water is echter niet voldoende, want het levert geen extra energie en mineralen. Neem daarom Stealth Super Hydration isotone sportdrank” De isotone samenstelling zorgt ervoor dat de koolhydraten mix in de drank razendsnel wordt opgenomen door het lichaam. Extra energie nodig? Dan is het verstandig om gebruik te maken van Stealth (Isotone) energiegels Stealth (Isotone) energiegels. Je kunt ze innemen zonder extra water. Dankzij de toegevoegde elektrolyten, cafeïne en betaïne krijg je een boost.

Oefen met sportvoeding
“Juist omdat drinken tijdens het lopen zo belangrijk is, raad ik aan hier mee te gaan oefenen tijdens het trainen”, legt de Groot uit. “Gebruik daarbij Stealth Super Hydration Drink, want dit wordt tijdens de marathon ook aangeboden bij de drankposten. Ik raad trouwens aan om gedurende de wedstrijd geen drankpost over te slaan.” Ga je Stealth (isotone) energiegels gebruiken? Ook dan is het heel belangrijk om er mee te oefenen, want sommige mensen moeten wennen aan de substantie of smaak. “Je wil niet op het moment suprême voor verrassingen komen te staan”, besluit de Groot.

Terug naar alle partners


Deel deze pagina