Almere City Marketing

Welkom in Almere

 

skyline almere

Fotografie: Maarten Feenstra

Lekker shoppen

Shoppen en genieten van bijzondere architectuur gaan in Almere hand in hand. Almere staat vol spraakmakende gebouwen van toonaangevende architecten. Het centrum is opvallend modern en het winkelaanbod is zeer gevarieerd met ruim 400 winkels, zoals de Primark, Superdry, EKO Plaza, Aveda, Zara, Esprit en V&D. Parkeren is mogelijk onder het centrum en zo ben je supersnel in het winkelgebied van Almere waar de winkels 7 dagen per week geopend zijn! Sluit een geslaagd dagje shoppen af in een van de gezellige restaurants op Het Belfort en de Grote Markt.

 

Evenementen

Almere staat bekend om de vele evenementen. Naast de Almere City Run, vinden hier ook de Libelle Zomerweek, het Bevrijdingsfestival en Strandfestival ZAND plaats. En in september een heel weekend lang het Almere Haven Festival. Wil jij weten welke evenementen er binnenkort op de agenda staan? Kijk dan op www.vvvalmere.nl of volg VVV Almere via facebook en twitter (@vvvalmere).

 

Overnachten

Wat langer in de stad verblijven kan ook. Almere kent naast jachthavens vele B&B’s, een camping aan het water en hotels in diverse prijsklassen. Kom ook en ontdek Almere!

Bekijk hier de site van deze partner

Terug naar alle partners


Deel deze pagina