24COMS

24COMS is ‘Mobile First’ – Bring Your Own Device – Choose Your Own Device – Own Your Data – Privacy and Safety guaranteed – Location Based – Versatile and Easy to Use for Corporates, Small Medium Enterprise, SOHO, Events and sports organizations. 24COMS biedt de communicatieoplossing die een einde maakt aan gefragmenteerde en onveilige informatieoverdracht en communicatie bij bedrijven, groepen en particulieren.

Data monitoren
Vanuit ervaring en de praktijk hebben onze B2B-klanten hun groeiende zorg geuit voor de zakelijke risico’s en bedrijfsschade die voortvloeit wanneer zakelijke informatie wordt gedeeld op social media. Ook het feit dat er meerdere platformen worden gebruikt doet afbreuk aan efficiëntie en overzicht. Vaak onbewust van mogelijke risico’s, schade en data veiligheid maken medewerkers of interne afdelingen met externe partijen en leveranciers communicatie groepen aan en delen geheime bedrijfsinformatie of privacy gevoelige data. Informatie delen over meerdere, open platforms is niet te monitoren en resulteert in out-of-context, off-topic en onprofessionele berichten.

Mobile First platform
Bij 24COMS zijn we op basis van oplossingsgericht design en development de uitdaging aangegaan om een uniek en multifunctioneel Mobile First platform vorm te geven waarop heel specifieke groepen gericht communicatie en informatie kunnen delen. Hierbij geven enerzijds agenda, chat- en locatiefunctionaliteiten gebruikers dezelfde flexibiliteit en het gebruiksgemak zoals in social media en business messengers, maar anderzijds krijgt de werkgever de mogelijkheid om werkelijk over zijn/haar data te kunnen beschikken en zorg te dragen dat zakelijke-, project- en locatie-informatie en -communicatie op een veilige, correcte en professionele wijze wordt gedeeld met de juiste personen en groepen.

Vooruitstrevend
De flexibiliteit in gebruik en realtime communicatiemogelijkheden die 24COMS biedt zijn vooruitstrevend in technologie, maar intuïtief in gebruik. 24COMS sluit volledig aan bij de ‘Bring Your Own Device’ (BYOD)/(CYOD) ‘Choose Your Own Device’ trend die eindgebruikers in de gelegenheid stelt om hun eigen vertrouwde handset te gebruiker voor deze dienst. De gebruiksvriendelijkheid en de dynamiek van het 24COMS webbased Communicatie Centrum, van waaruit de informatie stroom wordt gedeeld met en ontvangen wordt van mobile devices, is slim doordacht en sluit volledig aan bij de kracht van BYOD.

Ambitie
Met 24COMS kan ook het MK bedrijfsleven werkelijk kostenefficiënt databeheer over communicatie uitvoeren. MKB directie en management kan, met juist uitgevoerd, data ownership het bedrijf doorontwikkelen naar een data driven organisatie waarbij op basis van data-inzicht end2end processen verbeterd worden en kostenbesparingen gerealiseerd worden. Elk bedrijf met ambitie, klein of groot, zal zich doorontwikkelen tot een software gedreven organisatie waarbij strategische beslissingen genomen kunnen worden op basis van data-analyse.

24COMS is beschikbaar voor Android, Apple iOS, Windows Phone en alle gangbare tablets, laptops en desktop computers.

Voorbeeld
Een demonstratie van de realtime communicatie tijdens de Almere City Run 2016:

Voor meer informatie: www.24COMS.com

Terug naar alle partners


Deel deze pagina