Schrijf je in voor de ACR 2017!

Het is zover: de inschrijving voor de Almere City Run 2017 is geopend! Jij kan je inschrijven voor de achtste editie van Flevolands leukste hardloopevenement. Dit jaar vindt het event plaats op zondag 18 juni. Ben jij er weer bij?

Schrijf je nu in!

Twijfel je nog? Laat je dan nu door ons overtuigen.

Sporten als goed voornemen?

Het nieuwe jaar is van start gegaan en dat gaat natuurlijk gepaard met goede voornemens. In de top 5 van goede voornemens staat elk jaar weer (meer) sporten. Is dit ook jouw voornemen voor 2017? Dan is het inschrijven voor de Almere City Run alvast een goed begin.

Lagere inschrijfkosten bij voorinschrijving

Je kunt je inschrijven voor verschillende afstanden: 1,8km (Kidsrun), Almere Deze Week 4km, 7km, 14km en 20Knots 21km. Als jij je voor 21 mei inschrijft dan profiteer je van een lager inschrijftarief en ontvang jij je startnummer thuis. Op de website staat het Almere City Run shirt 2017. Dit shirt kun je bestellen als je inschrijft.

20% korting op alle afstanden Utrecht Marathon

Schrijf jij je in januari in voor de Almere City Run? Dan profiteer je van 20% korting op je inschrijving voor alle afstanden van de Utrecht Science Park Marathon. Nadat jij je hebt ingeschreven voor de Almere City Run, ontvang je een bevestigingsmail met daarin een kortingscode voor de Utrecht Science Park Marathon. Het Utrechtse hardloopevenement vindt plaats op zondag 19 maart.

Ben je overtuigd?

Schrijf je nu in!


Deel deze pagina