Startnummers

De startnummers worden vanaf 26 mei juni verstuurd naar het adres dat je hebt opgegeven (mits jij je vóór 8 mei hebt ingeschreven). Je startnummer is voorzien van een bibtag voor de tijdregistratie. Je hebt dus geen losse chip nodig, deze zit verwerkt in je startnummer. Vermeld op de achterkant gegevens van de persoon die we in geval van nood kunnen waarschuwen.

Duurzaamheid voorop
Omdat de MediaMarkt Almere City Run duurzaamheid erg belangrijk vindt, ontvang je geen losse folder of informatie bij je startnummer. Alle informatie, inclusief starttijden, parcours en kleedruimtes is te vinden op deze website.

Startnummer thuisbezorgd of ophalen?
Bij inschrijving voor 8 mei ontvang jij je startnummer op het opgegeven adres. Bij na-inschrijving (dus vanaf 8 mei) dien je je startnummer op te halen bij MediaMarkt Almere. Wij zijn aanwezig op zaterdag 9 juni tussen 14.00-17.00 uur en zondag 10 juni vanaf 10.00 uur.

Online inschrijven en na-inschrijving
De online inschrijving is geopend tot en met 2 juni. Bij inschrijving tot en met 2 juni komt je naam nog op het startnummer te staan. Na deze datum is dat niet meer mogelijk. Inschrijven kan ook op zaterdag 9 juni en zondag 10 juni.

Let op: er is een beperkt aantal startnummers beschikbaar bij de last minute na-inschrijving. Betalingen kunnen per pin.


Deel deze pagina