Bereikbaarheid

De MediaMarkt Almere City Run vindt plaats in het centrum van Almere en is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Aangezien duurzaamheid hoog in het vaandel staat bij de MediaMarkt Almere City Run adviseren wij alle lopers en supporters om zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer. Geen problemen qua parkeren en je loopt van station Almere Centrum in slechts 5 minuten naar de start. Volg vanaf het station de bewegwijzeringsborden van de gemeente naar de start op de Esplanade.

Openbaar vervoer
Kijk voor je reisadvies op maat in de NS Reisplanner. Check je reis kort voor vertrek nogmaals voor het meest actuele advies. Verlaat het station aan de zuidzijde en volg de bewegwijzering “Esplanade” van de gemeente Almere.

Het treinstation Almere Centrum is vanuit heel Nederland goed te bereiken. Uiteraard zijn er ook diverse buslijnen die stoppen in de buurt van de start. Kijk voor de snelste verbinding op de website 9292.nl.

Fiets
Woon je in Almere of niet ver daarbuiten? Uiteraard is het erg gemakkelijk als je met de fiets komt. Vanaf 08.00 uur is de fietsenstalling op de Hospitaaldreef geopend zodat je veilig je fiets kan wegzetten.

Auto
Mocht je alsnog gebruik willen maken van de auto neem dan op de A6 afslag 5 en rij via de Veluwedreef naar het centrum. In het stadshart zijn diverse parkeergelegenheden (tegen betaling) die duidelijk staan aangegeven via bewegwijzering.


Deel deze pagina