Individueel

Als individuele deelnemer kun jij je voor alle afstanden inschrijven. Wat krijg je daarvoor?

  • Voor het inschrijfgeld ontvang je een startnummer met Mylaps Bibtag tijdregistratiesysteem.
  • Voor de afstanden vanaf 10km zijn er onderweg waterposten en energiedrankposten.
  • Afhankelijk van de temperatuur zullen er ook sponsposten zijn.
  • We bieden ook andere faciliteiten, zoals een garderobe en een sportmassage.
  • Uiteraard is er voor iedereen die finisht een medaille. Een mooie herinnering aan jouw geweldige prestatie!

Ren je mee in het ACR T-shirt?
Wil je meelopen in het ACR T-shirt? Er is ook dit jaar een speciaal hardloopshirt ontwikkeld. Je kunt het T-shirt bijbestellen bij je inschrijving. Wil je nadat je je hebt ingeschreven alsnog het T- shirt hebben, dan kun je deze zolang de voorraad strekt voor € 20,- kopen.

Voorinschrijving
Bij inschrijving vóór 8 mei ontvang jij je startnummer op het door jouw opgegeven adres. Mocht je het ACR T-shirt besteld hebben, dan kun je deze op vertoon van je startnummer ophalen op zaterdag 9 juni (12.00-15.00 uur) en zondag 10 juni (vanaf 10.00 uur).

Na-inschrijving
Bij na-inschrijving (vanaf 8 mei) dien je zelf het startnummer op te halen op een nader bekend te maken locatie. Op zaterdag 9 juni (12.00-15.00 uur) en zondag 10 juni (vanaf 10.00 uur). De online inschrijving is geopend tot en met 2 juni. Bij inschrijving tot en met 2 juni komt je naam nog op het startnummer te staan. Na deze datum is dat niet meer mogelijk. Heb je ook het ACR T-shirt besteld, dan kun je deze samen met je startnummer ophalen tijdens de hierboven genoemde openingstijden.

Last minute na-inschrijving
Na 2 juni kun je je alleen nog inschrijven op zaterdag en zondag. Let op: er is een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar bij de na-inschrijving. Pinnen is mogelijk en heeft onze voorkeur.


Deel deze pagina