Faciliteiten

Garderobe

Aan je startbewijs vind je een bagagelabel die jij aan je tas kunt bevestigen en achterlaten bij MediaMarkt Almere. Deelnemers aan de Business Run hebben toegang tot de Schouwburg en de daarbij horende hospitality.

Massage

Op zondag is tussen 10.30 en 15.00 uur, een massageteam aanwezig. Dit team bestaat uit gediplomeerde en ervaren sportmasseurs. 

Parkeergelegenheid
Er zijn diverse parkeergarages in het centrum van Almere waar jij je auto kunt parkeren. Vanwege duurzaamheid raden wij echter aan om met het OV te komen (of op de fiets als je uit de omgeving komt).

Verkeersmanagement
Wij doen ons uiterste best het verkeer zo vlot mogelijk door te laten stromen. Hierbij proberen wij zo min mogelijk verkeersstromen elkaar te laten kruisen. We vragen daarom om de aanwijzingen op de site goed op te volgen ook al is de route soms langer dan onder normale omstandigheden. Als lopers weten we dat je na afloop niet in de file wilt staan. We proberen dit zoveel mogelijk te voorkomen.

Fietsenstalling
Wil je echt dichtbij parkeren? Kom met de fiets! Op 10 juni is vanaf 08.00 uur de fietsenstalling bij de hospitaalgarage geopend.

Openbaar vervoer
Vanwege het duurzame karakter van de Almere City Run raden wij lopers en supporters aan om gebruik te maken van het openbaar vervoer. Kijk voor je reisadvies op maat in de NS Reisplanner. Vanaf het treinstation Almere-Centrum wordt de route naar de Esplanade duidelijk aangegeven met borden. Daarnaast zijn er diverse buslijnen die stoppen in de buurt van de start.

Plan mijn OV-reis


Deel deze pagina