Auto Palace Almere

Auto Palace Groep, nieuwe sterke zakelijke partij

De vorig jaar gestarte nieuwe vestiging in Almere van de Auto Palace Groep heeft eind 2016 ook het dealer schap van Alfa Romeo en Jeep verworven. De vestiging is nu dealer van 5 merken, Hyundai, Mitsubishi, Fiat, Alfa Romeo en Jeep voor Flevoland. Lelystad en Dronten worden vanuit Almere bedient.. Lokaal actief zijn is erg belangrijk voor Auto Palace en daarnaast hecht zij waarde aan het laten sporten van kinderen. Daarom is Auto Palace trotse partner van de Almere City Run. De allerkleinsten kunnen tijdens de Almere City Run deelnemen aan de Auto Palace 1.8km.

Naast de genoemde automerken voert de groep ook het merk Peugeot en FIAT Professional en is het actief via 11 vestigingen. De groep behoort tot de grootste dealerholdings van Nederland en is één van de meest solvabele automotive partijen in Nederland, niet heel onbelangrijk in deze lastige branche. Binnen de groep werken ca. 210 FTE’s en wordt een jaarlijkse omzet behaald van ca. € 110 miljoen. De groep streeft groei na en wil vooral op de zakelijke markt een sterke en betrouwbare partner zijn.

Frank van Alten, geen onbekende in Flevoland en binnen het autovak (hij is zelf dealer geweest in Lelystad tussen 1996 en 2002), leidt de nieuwe vestiging en is gedreven om Auto Palace in Flevoland verder uit te bouwen. Samen met Kees Stam als accountmanager worden er meerdere acties ondernomen om Auto Palace zichtbaar te maken als serieuze zakelijke partner. Auto Palace sponsort de Almere City Run op 18 juni, De Cardate die op 8 maart plaatsvond in de Auto Palace Almere vestiging en is bezig een zakelijk evenement op locatie te gaan organiseren.

Bekijk hier de site van deze partner

Terug naar alle partners


Deel deze pagina