Startnummers

De startnummers worden vanaf 1 juni verstuurd naar het adres dat je hebt opgegeven (mits jij je vóór 22 mei hebt ingeschreven). Je startnummer is voorzien van een bibtag voor de tijdregistratie. Je hebt dus geen losse chip nodig, deze zit verwerkt in je startnummer. Vermeld op de achterkant gegevens van de persoon die we in geval van nood kunnen waarschuwen.

Duurzaamheid voorop
Omdat de Almere City Run duurzaamheid erg belangrijk vindt, ontvang je geen losse folder of informatie bij je startnummer. Alle informatie, inclusief starttijden, parcours en kleedruimtes is te vinden op deze website.

Startnummer thuisbezorgd of ophalen?
Bij inschrijving voor 22 mei ontvang jij je startnummer op het opgegeven adres. Bij na-inschrijving (dus vanaf 22 mei) dien je je startnummer op te halen bij de Mediamarkt in Almere Stad (Brouwerstraat 3). Wij zijn aanwezig op zaterdag 17 juni tussen 12.00-15.00 uur en zondag 18 juni vanaf 09.00 uur.

Online inschrijven en na-inschrijving
De online inschrijving is geopend tot en met 15 juni. Bij inschrijving tot en met 10 juni komt je naam nog op het startnummer te staan. Na deze datum is dat niet meer mogelijk. Inschrijven kan ook op zaterdag 17 juni en zondag 18 juni in de Mediamarkt in Almere Stad.

Let op: er zijn beperkte plaatsen beschikbaar bij de last minute na-inschrijving. Betalingen kunnen per pin.


Deel deze pagina