Individueel

Als individuele deelnemer kun jij je voor alle afstanden inschrijven. Wat krijg je daarvoor?

  • Voor het inschrijfgeld ontvang je een startnummer met Mylaps Bibtag tijdregistratiesysteem.
  • Voor de afstanden vanaf 7km zijn er onderweg waterposten en energiedrankposten van PowerBar.
  • Afhankelijk van de temperatuur zullen er ook sponsposten zijn.
  • We bieden ook andere faciliteiten, zoals een garderobe en een sportmassage.
  • Uiteraard is er voor iedereen die finisht een medaille. Een mooie herinnering aan jouw geweldige prestatie!

Ren je mee in het ACR T-shirt?
Wil je meelopen in het ACR T-shirt? Er is ook dit jaar een speciaal hardloopshirt ontwikkeld. Je kunt het T-shirt bijbestellen bij je inschrijving. Wil je nadat je je hebt ingeschreven alsnog het T- shirt hebben, dan kun je deze zolang de voorraad strekt voor 20 euro kopen bij de Mediamarkt in Almere Stad (Brouwerstraat 3) op zaterdag 17 juni (12.00-15.00 uur) en zondag 18 juni (09.00-15.00 uur).

Voorinschrijving
Bij inschrijving vóór 22 mei ontvang jij je startnummer op het door jouw opgegeven adres. Mocht je het ACR T-shirt besteld hebben, dan kun je deze op vertoon van je startnummer ophalen op zaterdag 17 juni (12.00-15.00 uur) en zondag 18 juni (vanaf 09.00 uur) bij de Mediamarkt in Almere Stad.

Na-inschrijving
Bij na-inschrijving (vanaf 22 mei) dien je zelf het startnummer op te halen bij de Mediamarkt waar wij aanwezig zijn op zaterdag 17 juni (12.00-15.00 uur) en zondag 18 juni (vanaf 09.00 uur). De online inschrijving is geopend tot en met 15 juni. Bij inschrijving tot en met 10 juni komt je naam nog op het startnummer te staan. Na deze datum is dat niet meer mogelijk. Heb je ook het ACR T-shirt besteld, dan kun je deze samen met je startnummer ophalen tijdens de hierboven genoemde openingstijden.

Last minute na-inschrijving
Na 15 juni kun je je alleen nog inschrijven op zaterdag en zondag in de Mediamarkt in Almere Stad. Let op: er zijn beperkte plaatsen beschikbaar bij de na-inschrijving. Pinnen is mogelijk en heeft onze voorkeur.


Deel deze pagina